_DSF1853.jpg

OVER DIEDE

Met een flinke dosis ervaring op zak en enorm veel enthousiasme ben ik in 2019 gestart als zelfstandig marketing & communicatie adviseur.

Op deze manier kan ik elke dag doen waar ik blij van word. Anderen helpen en adviseren over marcom vraagstukken zodat zij kunnen groeien.

 “Ik houd ervan om samen mooie dingen neer te zetten en de juiste personen aan elkaar te verbinden zodat we er allebei beter van worden.”

 

Mijn omgeving was niet zo verrast over mijn keuze. Ik kom uit een ondernemersgezin, houd van aanpakken, afwisseling, zelfstandigheid en durf een risico te nemen. En zo ontstond Diede Hartveld Marketing & Communicatie.

 

Natuurlijk ga ik voor kwaliteit en blijf ik binnen de afgesproken kaders. Maar mijn belangrijkste kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, integriteit en samenwerken. Zonder poespas en met humor! Dat verwacht ik van mezelf maar ook van anderen.

 

En naast mijn passie voor mijn werk, kan ik mezelf ook goed uitschakelen als ik thuis ben. Thuis is in Oisterwijk. Daar woon ik samen met mijn partner Michiel en twee kinderen (Goos & Sofie). Na een lange werkdag trek ik graag mijn sportschoenen aan en loop ik een rondje door het bos. En in het weekend geniet ik dan weer graag van een borrel of etentje met vrienden of familie.

 

Wil je meer over me weten? kijk dan op mijn LinkedIn profiel of neem contact met op. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken.